Hälsning från församlingen

Räck mig din hand vi har samma väg att gå

Kanske du hörde sången på TV häromdagen från gudstjänsten vid det stora danssammandraget. Idag behöver vi varandra. Det är oro i hela världen med kriser, naturkatastrofer, krig och otryggheter både i vår direkt närhet och jorden runt, men det finns också ljus, glädje och trygghet för oss, och det vill vi berätta om. 

Kanske du minns Bibelberättelsen om Petrus som höll på att sjunka i stormens vågor, då Jesus räckte ut sin hand och räddade honom upp? Jesu ord då: Var inte rädd, det är jag Matt 14:25-33.

Vi får också idag uppleva Jesuupplyftande händer till oss alla, som vill ta emot det - Ge oss räddning och trygghet, gemenskap och hopp på allas vår väg. Det vill vi berätta och vittna om av egen erfarenhet. 

Ps. 139:5  Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand

Låt oss i vardagen räcka ut våra händer till varandra. Du som upplever ensamhet och kanske oro, ta gärna kontakt för stöd och gemenskap i kyrkor och församlingar här i din närhet. Missionshuset vill vara en utsträckt hand till dig och du är alltid välkommen. 

Lyssna kanske på din telefon eller dator till sången "Räck mig din hand vi har samma väg att gå, räck mig din hand vi har samma mål att nå. Glöm allt som skiljer och låt oss tänka på, vi behöver alla varann.

https://youtu.be/jczS5JxNpmY?si=nlxUZAP05F7a4ugb


Lars-Ruben Fahlström