Hälsning från församlingen

Mellan hägg och syren och sedan...

Vi får alla vara med om naturens pånyttfödelse genom våren, och sedan kommer sommaren med möjlighet till att på många sätt njuta av naturen, ljusa nätter, vila, resor, gemenskap, sol och bad och mycket mera som vi kan välja. Vi kan också ta med någon som får dela upplevelser med oss till glädje och minnen.

Det finns stora likheter med beskrivningen av naturens uppvaknande och våra liv. Vi behöver få uppleva en glad pånyttfödelse efter en ibland tung och mörk tid. Evangeliet med Jesus Kristus vill hjälpa och lyfta upp oss både till glädje, gemenskap och ork i vardagen.

Men också det som inten annan har; tron på ett evigt liv efter vår tid på jorden. Det är Guds löfte till oss alla! Se Johannes kap 3:16, 17 i Bibeln https://www.bibeln.se/las/sok?b=2k&q=Joh%203:16-18,%20Joh%205:24,%201%20Joh%205:12 .

Du är alltid välkommen till Missionshuset i Garphyttan eller någon av våra andra kyrkor i bygden. Se sommarens samlingar under Gudstjänst-fliken.

Hälsningar Garphyttans frikyrkoförsamling genom Lars-Ruben Fahlström

Midsommar på Torp

- mellan helande och hopp

Torpkonferensen 17-23/6. Här finns möjlighet att fira midsommar tillsammans med många andra i en god miljö anpassad för alla åldrar. Midsommarstång och dans, glädje och gemenskap. Mat och gudstjänster - allt för att vi ska ha det så bra som det bara går.

Visst hänger du på. Åker di dit för första gången, så hör gärna av dig så åker vi tillsammans. Många namn att kontakta finns under beskrivningarna av våra verksamheter.

http://efk.se/torpkonferensen/program.html